Frequentie Therapie

Frequentie Therapie

Frequenties zijn elektromagnetische trillingen. Met frequentietherapie wordt er gekeken welke systemen in je lichaam uit balans zijn. Alle cellen in ons lichaam hebben een eigen energiefrequentie.

Waarom frequentietherapie?

Waarom frequentietherapie? Omdat je…

… graag op een natuurlijke manier je lichaam en geest bevordert en ondersteunt;
… graag in balans bent en blijft.
… het ontgiften van toxines wilt ondersteunen.
… de werking van je organen wilt ondersteunen.
… het energieniveau van het lichaam wilt verhogen.
… je immuunsysteem wilt ondersteunen.
… chronische of acute pijn wilt verlichten.
… los wil kunnen laten, mentaal en fysiek, denk aan obstipatie en emoties.
… je meer rust en ontspanning wilt ervaring.
… ondersteuning zoekt voor je angsten, nervositeit, post traumatisch stress syndroom, emotionele balans, overprikkeling van het zenuwstelsel, loslaten van oude patronen en geestelijk welzijn, etc.

Wat is frequentietherapie?

Het lichaam bestaat uit cellen. Elke cel bevat een klein elektromagnetisch veld met een bepaalde spanning gemeten in volt. De voltage in de cellen bepalen jouw gezondheid en welzijn. Zodra de frequentie van de cellen verstoord is, wordt  het functioneren van de cellen gehinderd. Uiteindelijk ontstaan hierdoor ziektesymptomen zoals pijnen, allergieën, minder goed kunnen presteren, chronische vermoeidheid enz. Door specifieke trillingen toe te dienen, die tegengesteld zijn aan de schadelijke trillingen, kan de balans weer hersteld worden.

Met frequentietherapie maak je net als met jouw mobiele telefoon, of je radio, via radiogolven verbinding met het informatieveld en wisselt zo informatie uit.

Frequentietherapie kan worden ingezet ter ondersteuning, en niet ter vervanging van reguliere behandelingen.

Alles = Energie = Trilling:

Alles in het universum bestaat uit energie, vibrerend (trillend) op verschillende hoogtes. Zelfs voorwerpen zo hard als steen. Maar niet alleen objecten, ook mensen met al hun gevoelens en gedachten bestaan uit energie en hebben zodoende een bepaalde trillingsfrequentie. 

De trilling of frequentie die je uitzendt kun je zien als een energetische blauwdruk van hoe jij je voelt. Voel je je niet lekker, ben je ziek, depressief, verdrietig of boos. Dan is je trilling laag. Ben je gezond, opgewekt en zit je vol energie, dan is de trilling juist hoog. 

De behandeling:

We maken een uitgebreide analyse van uw toestand op dat moment en kunnen verstoringen in de samenhang van energiepatronen (of vibratie patronen) opsporen. Deze verstoringen zouden de oorzaak kunnen zijn voor uw  geestelijke en/of fysieke klachten.

De verstoringen worden besproken en behandeld, door een energetische optimalisering uit te voeren (of zeg maar, door het geheel weer in balans te brengen). Dit kan ook op afstand worden uitgevoerd.

Maatregelen omtrent het coronavirus

Beste Client,

Gisteren nog praktijk gedraaid en was iedereen zo blij dat ik nog mocht werken…maar helaas!

Na de persconferentie van gisterenavond (23-03-2020) was er nog steeds erg veel onzekerheid of we nu wel of niet door moesten gaan. Maar helaas heeft onze Beroepsvereniging alle therapeuten die lichaamsgerichte therapie geven gemaild te stoppen. (Zie onderstaande mail)

Ik kan u nog wel van dienst zijn met bloesemtherapie.

U mag natuurlijk altijd telefonisch contact met me opnemen voor info of een nieuwe afspraak na 6 april!

Ik had het ook liever anders gezien in deze toch al zo moeilijke tijd. Maar snap anderzijds de keuze van de regering/rijksoverheid. Ik hoop dat er snel verandering komt in deze bizarre situatie.

 

Zorg allemaal goed voor jezelf en elkaar!

 

Groetjes Marijke

 

Aangescherpte maatregelen

Vandaag op 23-03-2020 zijn om 19:00 aangescherpte maatregelen voor Nederland aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor de alternatieve en complementaire therapeuten in Nederland. In dit bericht wordt kort aangegeven tot welke adviezen deze maatregelen hebben geleid.

– Geen samenkomsten meer tot 1 juni 2020
Alle bijeenkomsten worden verboden tot 1 juni (in plaats van 1 april), ook met minder dan 100 mensen. Deze maatregel houdt in dat er ook thuis geen samenkomsten meer mogen zijn met meer dan 3 mensen. Geef je thuis lessen, cursussen en behandelingen waar meer dan 3 mensen aanwezig zijn (inclusief therapeut) dan is het advies van GAT deze af te zeggen. Laat dit ook weten aan de cliënten.

– Contactberoepen werken niet meer in de praktijk tot 6 april
Dit houdt in dat het GAT aanraadt elke vorm van lichaamsgerichte therapie waarbij aanraking plaatsvindt niet meer wordt gegeven.

– Wanneer iemand koorts heeft in jouw huishouden, thuisblijven en contact vermijden
Het GAT adviseert aan iedere therapeut die samen met iemand woont die koorts heeft, elke afspraak af te zeggen totdat deze verschijnselen verdwijnen.
Verder geldt dat voor elke vorm van therapie en ontvangen van mensen ten alle tijden 1.5 meter afstand tussen mensen dient te worden gegarandeerd. Houd hier rekening mee ivm garderobe, toilet en wachtkamers.