Yana kinderremedies

De YANA Kinder Remedies

Bij het behandelen van kinderen viel het op hoe snel kinderen reageren op de werking van bloesem remedies en hoe effectief de behandeling is. Dat kinderen veel baat zouden kunnen hebben van de helende werking van bloesem remedies. Er zijn een aantal thema’s die bij kinderen spelen en vaak terug te zien zijn, zoals pesten of gepest worden, faalangst, concentratieproblemen, scheiding, (hoog)gevoeligheid, van school veranderen, e.d. Vanuit die waarneming ontstond het idee om speciaal voor kinderen een bloesem remedies set te maken. Carla Baas heeft een set gemaakt met 12 verschillende combinaties. Deze is eenvoudig te gebruiken door ouders, verzorgers, therapeuten, leerkrachten of mensen, die veel met kinderen werken.

Hoe kunnen de remedies gebruikt worden:

Inwendig:

In acute situaties kan men 5 druppels direct uit het stockflesje innemen, onder de tong. Dit een aantal keer herhalen, zolang het nodig is. Meestal worden bloesem remedies uit
stock flesjes verdund. Dat heet dan een doseerflesje. Er kunnen ook druppels uit meerdere stockflesjes in een doseerflesje gedaan worden, b.v. Faalangst en Concentratie voor een examen.
De verdunning wordt 4 maal daags ingenomen, 5 druppels per keer onder de tong. Er kunnen ook remedies gedruppeld worden op een hapje eten, in een glas water of een flesje sap, dat dan leeggedronken wordt.

Uitwendig:

Wanneer het moeilijk is om druppels in te nemen, kan men ook andere manieren toepassen om de remedies te gebruiken. Men kan remedies druppelen op het lakentje in de wieg of op het kussen of op lichaamsdelen van het kind (b.v. rond de navel of op het hoofdje).
Deze remedies zijn niet alleen ondersteunend en helend voor kinderen, maar ook voor het innerlijke kind in ieder van ons.

Yana kinder remedies

Klik hier om het Yana kinder remedies boekje te downloaden!