De Behandeling

In mijn praktijk behandel ik mensen uitsluitend op afspraak. Afhankelijk van de klacht duurt een consult ± 1 uur.

Bij de 1e afspraak vindt ook het intakegesprek plaats, dit vraaggesprek neem ik af om een beeld van u en uw klachten te vormen. Daarna krijgt u een klachtgerichte massage, waarbij rekening gehouden moet worden met een consult dat langer kan duren dan één uur. Hiervoor worden overigens géén extra kosten in rekening gebracht.

Tijdens het tweede consult zal ik een analysemassage geven. Waarbij de pijnlijke en afwijkende plaatsen op de voet, op een voetenkaart worden aangetekend. Deze behandelingen geven mij inzicht welke reflexzones de meeste aandacht verdienen. Waarna ik een behandelplan opstel. De behandeling wordt elke keer afgestemd op wat er op dat moment nodig is.

Na de massage kunnen we nog even praten over hoe het voor u was.

Alle behandelingen worden tegen contante betaling of pin uitgevoerd!

Pinnen mogelijk Marijke Praktijk Gemert
U ontvangt van mij een nota die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen. De meeste zorgverzekeraars vergoeden reflexzonetherapie. Dit kunt u nalezen in de polisvoorwaarden van uw verzekeraar. Meer informatie over vergoedingen.

LET OP ! Behandelingen die niet door kunnen gaan, dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. De afspraak wordt dan niet in rekening gebracht..