De behandeling

In mijn praktijk behandel ik mensen uitsluitend op afspraak. Afhankelijk van de klacht duurt een consult ± 1 uur.

Intake

Bij de 1e afspraak vindt ook het intakegesprek plaats, dit vraaggesprek neem ik af om een beeld van u en uw klachten te vormen. Daarna krijgt u een klachtgerichte behandeling, waarbij rekening gehouden moet worden met een consult dat langer kan duren dan één uur. Hiervoor worden overigens géén extra kosten in rekening gebracht.

Na de behandeling kunnen we nog even praten over hoe het voor u was.

Dossier

Tijdens het traject leg ik een dossier aan over het verloop van de behandelingen en de voortgang van jouw herstel, eventueel met aanvullende informatie. Vanzelfsprekend heb je zelf altijd toegang tot je eigen dossier.

Tips

Tijdens of na een behandeling kan je lichaam een reactie geven, bijvoorbeeld duizeligheid, misselijkheid, een energiek gevoel of juist diepe ontspanning. Ook kunnen oude kwalen eerst opspelen en later weer verdwijnen. Dit is heel normaal en geeft aan dat de therapie werkt. Bij twijfel over een reactie kun je uiteraard contact met me opnemen.

Het is belangrijk om na een behandeling veel water te drinken, zodat afvalstoffen die vrijkomen afgevoerd kunnen worden.

Alle behandelingen worden tegen contante betaling of pin uitgevoerd!

Pinnen mogelijk Marijke Praktijk Gemert

U ontvangt van mij een Factuur die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen.

LET OP! Behandelingen die niet door kunnen gaan, dienen minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. De afspraak wordt dan niet in rekening gebracht.


Vergoedingen


Mijn behandelingen worden vergoed door maar liefst 95% van de (aanvullende) zorgverzekeraars. Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden van uw zorgpolis onder “Alternatieve zorg” en zie onder “natuurgeneeswijzen”.

Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Wij adviseren u om bij uw zorgverzekeraar na te vragen of de behandelingen vergoed worden.

Geen eigen risico

Behandelingen die uit de aanvullende verzekering worden vergoed, komen niet ten laste van je eigen risico. Wel kan er een maximum zijn aan het aantal behandelingen dat vergoed wordt. Check hiervoor je verzekeringspolis.